Design District

Natuurlijk zorgen we bij Wecare dat we op de hoogte blijven van de allernieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Zo zijn kort geleden twee collega’s op pad geweest naar Design District, hèt vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken.

Deze beurs is perfect om nieuwe inspiratie op te doen. Gezellig netwerken met huidige en nieuwe leveranciers. Op zo’n beurs raken onze ontwerpers geïnspireerd en helemaal op de hoogte van vele nieuwe mogelijkheden. Als ontwerper is het belangrijk om altijd te blijven kijken naar nieuwe ontwerpen en hoe andere mensen dit toepassen. Om te kijken naar hoe wij het kunnen vormen naar de wensen van de klant. Het zit soms/vaak ook in de kleine details waar de ideeën en inspiratie uit voort komen. In een vreemde vorm, kleur of combinatie van materialen.

Vol nieuwe inspiratie en op de hoogte van de laatste innovaties kan het team van Wecare u nog beter ondersteunen bij het realiseren van uw droomproject.Call Now Button