Uw interieur idee
werkelijkheid maken
Start hier met uw idee

Interieurdesign als ambacht

Wij helpen u van ontwerp naar realiteit

Loopt u al een tijdje met een plan voor een nieuwe inrichting? Bij Wecare vinden we dat uw idee alle aandacht verdient. Onze betrokken ontwerpers en makers, helpen u om uw ideeën tot leven te wekken. Samen doen we er zo alles aan om uw idee te vertalen naar realiteit! Het resultaat? Een verfrissend, modern, stijlvol en bovenal succesvol winkelinterieur.

Ons team benadert winkelinrichting als vakwerk. We zijn specialist voor optiek, en we richten ons steeds meer op de zorg. We werken aan zowel grote als kleine projecten. Dat maakt het ook zo leuk: het is professioneel maatwerk. Wij ontwerpen voor alle budgetten, van één element tot het aanpakken van een volledige ruimte of heel pand. Elk idee krijgt onze volle aandacht, want het kan zomaar het startpunt zijn om samen tot een perfect nieuw interieur te komen.

Wecare Magazine 04-2021

Inspiratie voor uw

bedrijfsinterieur ontvangen?

Vraag ons gratis inspiratie magazine aan. Vol met tips en inspiratie voor uw interieur.

Interieurontwerp: onze verhalen uit de praktijk

Kyckoord

Interieurbouw voor optiek

Wecare hielp een gerenommeerd opticien mee, met de realisatie van een nieuwe winkel: Kyckoord! We maakten het ontwerp, mochten het projectmanagement op ons nemen, begeleidden het bouwtraject en leverden samen het resultaat op. Kort samengevat: een turn-key project. We doen dat altijd met een persoonlijke aanpak. Zodoende hebben we eigenaar Christian Ermes leren kennen als een gedreven persoon, vol passie en een tikkeltje eigenwijsheid. Dat past goed bij ons als eigenzinnige ontwerpers en makers van interieur. En wat een prachtig resultaat!

Gezondheidscentrum De Eik

Mooie dingen maken, dat is wat wij graag doen. Zo ook in Hengelo bij Gezondheidscentrum De Eik. Voor dit centrum hebben we een uniek en helemaal nieuw interieurontwerp gerealiseerd. De kleinschaligheid en persoonlijke benadering die De Eik graag wilde terugzien in het ontwerp, is echt teruggekomen in de duurzame keuzes en professionele uitstraling. Maatwerk in puurste vorm. Bekijk dit nieuwe interieur, de creatieve oplossingen en de moderne stijl.

Matthijs de Bunt

Restylen of toch verbouwen?

Dat was de grote vraag voor Matthijs Bunt , opticien in Hoeven. Er waren al verschillende gesprekken geweest met andere partijen, maar eenmaal in gesprek met Wecare was de keuze snel gemaakt. Matthijs heeft gekozen voor verbouwen en daar heeft hij geen seconde spijt van gehad.

Gebruik onze eigen faciliteiten

U kunt bij ons terecht voor alles dat met maatwerk interieurprojecten te maken heeft. We maken gebruik van onze eigen productiefaciliteiten en van specialisten om ons heen.

De oplossingen die wij adviseren zijn goed doordacht en we gaan altijd voor de beste en meest haalbare oplossing.

Samenwerken

We geloven dat het beste resultaat wordt bereikt door samen te werken op basis van respect en vertrouwen. Wederzijds begrip is cruciaal. Onze betrokken projectmanagers zorgen voor heldere en duidelijke communicatie.

Koos Bastiaansen

Manager of sales

De diensten van Wecare

Bij Wecare hebben we specialisten die brede kennis hebben over interieurinrichting, renovatie en restyling. We zijn specialist en uw winkel of praktijk kent geen geheimen voor ons. Kortom: we denken mee over meer dan alleen de (her)inrichting van uw optiekzaak of praktijk.

Interieurinrichting

Renovatie

Restyling

Call Now Button