Nieuw logo Wecare zwart

Project

Baakman Tandtechniek

Baakman Tandtechniek

Het project

Een uniek interieur project in België. De familie Nijs in het Belgische Ham wilde de bestaande winkel splitsen. En daarbij hoort natuurlijk ook een ontwerp. Wij doen dat in 3D. Zoon Dimitri is gestart als juwelier, vader Walter een opticien in hart en nieren. Vader had de wens voor een compleet nieuw interieur. Vader en zoon onder één dak met elk hun eigen identiteit, en dat is goed gelukt. Wat een geweldig traject!

170 m2
Zutphen
Zorg
Projectmanagement

Wat vinden wij het bij Wecare toch leuk om zo’n interieurproject in de zorgsector te ontwerpen én te realiseren. Voor Guus was het prettig om door onze professionele ontwerp ‘bril’ naar zijn project te kijken. Want Wecare kijkt naast alle functionele wensen en eisen vooral naar sfeer, een prettige werkomgeving en fijne uitstraling. Zo’n onconventionele benadering van inrichting wordt gewaardeerd en geeft een prachtig resultaat.

Niet onbelangrijk is dat we ontwerpen & realiseren binnen budget. We zoeken altijd, ook hier, naar een oplossing die past binnen budget, zonder dat we concessies doen aan kwaliteit!

Ontworpen & gemaakt voor:

kleur2Tekengebied-1
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager of sales