Nieuw logo Wecare zwart

Over Wecare

Over Wecare

Een bedrijf met betrokken mensen. We luisteren, hebben plezier en koppelen professionaliteit aan realiteit. Wij kijken naar individuele wensen en duurzame oplossingen.

Maak kennis met ons team

Gert Visch - directeur

Gert Visch

Directeur
Koos Bastiaansen

Koos Bastiaansen

Manager ontwerpen & maken
Marcel2

Marcel Reulen

Interieurontwerper
Paul-van-de-a

Paul van de A

Projectleider
Erik Roelofsen

Erik Roelofsen

Inkoper
Jelmer-website-2

Jelmer Tjeerdsma

Projectleider
Harold Smeltink

Harold Smeltink

Projectleider
Fabienne Hut

Fabienne Hut

Junior medewerker
David Zwart

David Zwart

Hoofd organisatie
Koert Berghuis

Koert Berghuis

Hoofd logisitiek
Angela website

Angela de Boer

HR & Facilitair
Atty

Atty Wijngaards

Monteur

Onze Visie

Durf te kiezen,

durf uniek te zijn

De specialist is harder nodig dan ooit. Durf de vraag te stellen wat je wil doen met je winkelruimte – of beter nog – wat deze ruimte met jezelf en jouw klanten doet?

 

Wecare is specialist op het gebied van inrichting van optieken. Wij willen jou als zelfstandig opticien met persoonlijke aandacht helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen wij – als betrokken ontwerpers & makers – sámen met jou. We hanteren een werkmethode die succesvol is maar realiseren ons dat elk project andere uitdagingen kent, met een nieuwe kans om iets unieks te bedenken dat past bij jou en jouw ruimte.

 

In onze ontwerpen, zoeken we naar ruimtes die sfeer creëren. Ruimtes die passen bij jou en je klanten. De winkel moet succesvol zijn voor iedereen. Zowel functioneel als qua persoonlijke ervaring. In de benadering van Wecare is aandacht voor je eigen verhaal: wij vertalen dit naar een passend ontwerp. We willen er altijd, alles aan doen om een nieuwe winkel succesvol te maken zodat we allemaal trots kunnen zijn op het eindresultaat.

 

Wij geloven dat de inrichting van een winkel een essentiële rol speelt bij de beleving van je eigen werk, de interactie met je klant en het persoonlijk welzijn. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de aankoopbeslissing in de winkel wordt gemaakt! Het hoeft geen verder uitleg dat een goed interieur belangrijk is om succesvol te zijn.

Stukje geschiedenis

Het ontstaan van Wecare

Wecare international VOF is opgericht in de jaren ’90. Vanuit Harskamp richtte men zich op turn-key inrichtingen van met name optieken. Nadat de oprichter de pensioengerechtigde leeftijd bereikte hebben wij in 2015 de bedrijfsactiviteit gecontinueerd in een nieuwe rechtsvorm. Wecare international is een BV geworden en richt zich nog altijd op het ontwerpen & maken van interieurs voor optieken. Naast projecten in optiek, ontwerpen & maken we steeds vaker interieurs voor projecten in de zorg.

In 2020 verhuizen we naar de Lange Amerikaweg 81, waar professionalisering en uitstraling van het bedrijf voorop staan. Daarnaast is hier meer ruimte voor het magazijn en het optimaliseren van onze werkzaamheden en logistieke processen.