Nieuw logo Wecare zwart

Onze klanten

onze klanten

Wij zijn trots op ons werk

Bekijk de kunst van onze ontwerpers en makers

Resultaten van onze ontwerpen, nieuwe inrichtingen of creatieve oplossingen laten we graag aan u zien. Dat doen we omdat we graag onze kennis en werkwijze willen delen, maar ook omdat we ons werk met gepaste trots aan u willen tonen. Individuele wensen en duurzame toepassingen, nemen we vaak mee in het eindresultaat. Het eigen idee van u als opdrachtgever, staat centraal. De betrokken makers van Wecare voegen daar kennis aan toe en zie daar: een prachtige optiek- of praktijkinrichting is een feit!

Heeft u zelf een idee als het gaat om interieurontwerp, maar weet u nog niet precies weet hoe dit handen en voeten moet krijgen? Onze betrokken specialisten denken graag mee, maar laat u allereerst door uw voorgangers eens inspireren op deze pagina!

IMG_3949
Eem Optiek,
Eemnes

Retail

Foto's brillenzaak-27-2
Jess Optiek,
Weesp

Retail

DPT_antwerp store 1
Diamanti per tutti,
Antwerpen

Retail

Centrum Houtakker (19 van 30)
Medisch Centrum Houtakker,
Bemmel

Zorg

_DSC0433
Stiens Optiek,
Haarlem

Retail

IMG_2171
Akkerman Meent,
Rotterdam

Retail

IMG_1520-2
Oog voor Optiek,
Enkhuizen

Retail

_P2A5271
Het Centrop,
Velp

Retail

Jansen Horen_Zien midden verkoop gedeelte
Jansen Horen & Zien,
Zutphen

Retail

3D ontwerp als basis
We hebben WECARE Ontwerpers & Makers van interieur ingeschakeld. In nauw overleg is een ontwerp gemaakt in 3D en zijn materialen en kleuren bepaald. Het contact met Koos en zijn team was professioneel en altijd plezierig. Zij hebben goed meegedacht en een adviserende rol geboden. Van bepaalde zaken wist ik al wat ik wilde, dat moest nog samen komen met de techniek en het uiteindelijke ontwerp. Dankzij hun ervaring weten zij ook precies wat goed werkt in de praktijk, en wat niet.
Christian Ermes
Kyckoord horen en zien