Nieuw logo Wecare zwart

Project

Jansen Horen & Zien

Jansen Horen & Zien

Het project

De oude winkel werd te klein voor Raymond en Debbie. Ooit gestart met z’n tweeën maar met zoveel klanten werd ruimte een probleem voor bezoekers en personeel. Een mooi oud pand in historische centrum van Zutphen werd gevonden en er werden mooie plannen bedacht samen met Wecare.

Raymond zegt: ”voor deze verbouwing en verhuizing hebben we gekozen voor Wecare Ontwerpers & Makers van Interieur. We hadden een goed gevoel deze club. De klik was er direct met Elisah en Koos. En het is fijn voor ons dat ze dichtbij zitten.”

162 m2
Zutphen
Retail
Projectmanagement

Raymond en Debbie hadden met ondernemers gesproken die eerder met Wecare hebben samengewerkt. Die waren positief, dus dat gaf ze een goed gevoel. “Je merkt aan alles dat zij ervaren en creatief zijn” waren de woorden van Raymond.

In een interview met Oculus zegt Raymond; “het grootste verschil zit in de ruimte natuurlijk. Het is daarnaast heel anders dan de vorige winkel. Wanneer je startend bent, heb je niet het budget voor een grote verbouwing. De inrichting bleef dus grotendeels hetzelfde’’. De nieuwe winkel is nu volledig naar hen eigen smaak ingericht, namelijk design, modern, strak, warm; genieten! En bovendien alles binnen budget!

Ook de klanten van Jansen horen & zien reageren positief. Het nieuwe interieur is anders dan ze gewend zijn, een unieke uitstraling!

Ontworpen & gemaakt voor:

Jansen Horen & Zien
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager of sales