Nieuw logo Wecare zwart

Ons proces

Werkwijze en proces van onze specialisten

Als full service partner is het ontwerpen & maken van interieurs onze kernactiviteit. Maar we kunnen instappen op elk moment in het proces. Onze specialisten bieden op elk moment meerwaarde. U bepaalt wanneer, wij zijn flexibel.

Ontwerpen

Uw idee verdient alle aandacht! We engageren ons voor kleine en grote projecten. We zijn gespecialiseerd in interieurinrichting op maat. Wij ontwerpen voor alle budgetten, van één element tot een volledige winkel, zorginstelling of kantoor. Ieder idee krijgt onze volle aandacht om tot een perfect ontwerp te komen.

ontwerp-proces-design-wecare

Maken

maken-proces-winkelinrichting

Ervaring, vakmensen en kennis van zaken. Wij zijn specialist voor turn key realisaties van maatwerk interieurprojecten. We maken gebruik van onze eigen productiefaciliteiten en van specialisten om ons heen. Onze oplossingen zijn goed doordacht en we gaan altijd voor de best technische oplossing én haalbaar binnen budget.

Organiseren

Samen bereik je het meest. We geloven dat het beste resultaat wordt bereikt door samen te werken op basis van respect en vertrouwen. Wederzijds begrip is cruciaal. We werken met eigen betrokken projectmanagers en zetten graag onze eigen vakmensen in. Maar werken even goed met andere specialisten als het project daarom vraagt.

ontwerp-moodboard-materialen-interieur