Nieuw logo Wecare zwart

Project

Medisch Centrum Houtakker

Medisch Centrum Houtakker

Het project

Vaak worden we betrokken bij een project voor het ontwerpen & maken van de inrichting. In dit geval was het ontwerp al gemaakt en zijn we gevraagd om de engineering én de realisatie van het maatwerk interieur te verzorgen. Een prachtige opdracht!

In dit gebouw zitten uiteenlopende medische disciplines. Een apotheek, huisartsen, fysiotherapie, logopedie, podotherapie, diëtist, ergotherapie, compressiezorg en psychologen. De indeling van het gebouw zorgt voor de gewenste verbinding tussen alle
zorgverleners.

Maatwerk
Bemmel
Zorg
Projectmanagement

Medisch Centrum Houtakker is een opvallend, modern gebouw aan de rand van industrieterrein “De Houtakker”. Opvallend vanwege het zaagtanddak en het atrium van het gebouw, met aan twee zijden van het gebouw een entree en een prominente trap die de begane grond verbindt met de eerste verdieping.

Basiskleur voor het interieur is gebroken wit waarbij eiken als materiaal/decor terugkomt in de plinten, kozijnen, balustrades, balies en in het meubilair. De natuurlijke uitstraling van eiken is karakteristiek, landelijk en warm. Massief of gefineerd eiken is voor interieurbouwers een fantastisch materiaal om mee te werken. Met name vanwege de
sterkte en de vele afwerkmogelijkheden.

Het eindresultaat mag er zijn. De uniforme, kwalitatief hoge uitstraling van het gebouw en het interieur zorgt er nog beter voor dat de zorgverleners elkaar makkelijk weten te vinden. Fijn dat wij hieraan een bijdrage hebben mogen leveren!

Ontworpen & gemaakt voor:

Logo Houtakker
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken