Nieuw logo Wecare zwart

Project

Diamanti per tutti

Diamanti per tutti

Het project

Soms maken we als Wecare een uitstapje naar een andere branche. Want als je gevraagd wordt voor zo’n mooi initiatief kun je natuurlijk niet weigeren. Diamanten in plaats van brillen!

We zijn aan de slag gegaan voor een juwelier uit Antwerpen die diamanten toegankelijk wil maken voor iedereen. Met enkele winkels in Europa en Azië werd het nu tijd voor een flagshipstore in Antwerpen. Het nieuwe retailconcept is bedacht & gemaakt in samenwerking met Vika, DPT en Malherbe. DPT blijft niet alleen in Antwerpen. Ze zijn klaar voor expansie in Europa.

 

Maatwerk
Antwerpen
Retail
Projectmanagement

Ondertussen is ook de tweede winkel in Europa geopend in Lille Frankrijk. Uiteraard in hetzelfde concept waarbij toegankelijke luxe centraal staat. Ook hier zijn voor de ruwe bouwkundige muren gordijnen gehangen in combinatie met bijzondere led verlichtingselementen. Voor de opbouw van de meubels is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De presentatie van de diamanten gebeurt op elementen van PET-vilt.

Een bijzonder aspect aan het realiseren van deze juwelier inrichting, was dat we intensief samen konden werken met ons moederbedrijf Vika Winkelinrichtingen. Wij hebben het pand onder handen genomen, terwijl Vika onder andere de interieurdelen verzorgd heeft.

Ontworpen & gemaakt voor:

DPT Europe
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken