Nieuw logo Wecare zwart

Project

Jess Optiek

Jess Optiek

Het project

We zijn trots op deze prachtige winkel! Het historische pand van Jess optiek uit Weesp heeft karakter. Het nieuwe onderkomen van Errold Jessurun en zijn team is omgetoverd van een oude houtzagerij naar een gastvrije winkel, waar het kopen van een bril een klein feestje is.

Een rijksmonument verbouwen is geen eenvoudige klus. Maar we gaan zo’n uitdaging bij Wecare graag aan. Samen met een betrokken ondernemer (met een uitgesproken visie) is het prettig samenwerken. Errold vond het belangrijk om voor het ontwerp én de realisatie samen te werken met een specialist. Iemand die de specifieke behoeften begrijpt van een optiekzaak. Na een eerste kennismaking was de keuze snel gemaakt. Team Wecare maakt bijzondere ontwerpen, is betrokken en heeft verstand van optiek. We laten je graag het resultaat zien!

Maatwerk
Weesp
Retail
Projectmanagement

De sfeer die Jess Optiek voor ogen had, is door ons vertaald naar een ruimte die zowel uitnodigend als functioneel is. Elk aspect van het interieur is zorgvuldig overwogen, van de indeling tot aan de materiaalkeuze. Een van de hoogtepunten in het ontwerp is het lichtplan. Errold zegt hierover; “een goed lichtplan is essentieel in onze branche. WeCare heeft ervoor gezorgd dat iedere bril de aandacht krijgt die het verdient, waardoor de kwaliteit en het unieke karakter van ons aanbod echt tot hun recht komen”.

Ontworpen & gemaakt voor:

jess-optiek-logo
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken