Nieuw logo Wecare zwart

Project

Oog voor Optiek

Oog voor Optiek

Het project

Maarten is een man met ervaring die weet wat hij wil. Het team van Wecare werkt graag samen met opticiens met een missie. Als professionals versterk je elkaar en breng je een ontwerp tot een hoog niveau. Ook hier bij Oog voor Optiek in Enkhuizen!

135 m2
Enkhuizen
Retail
Projectmanagement

Het succes van een nieuwe winkel begint met een goed ontwerp. Daar zijn we bij Wecare goed in. We nemen de tijd voor een goed gesprek, we stellen vragen en we luisteren. En pas dan gaan we aan de slag met een schetsontwerp. Stap voor stap komen we dan tot een goed en haalbaar plan.

Zo’n plan presenteren we in 3D, met oog voor detail, kleur & materialisatie. Bij de winkel van Maarten hebben we ‘eindeloos’ nagedacht over de juiste verlichting. Let maar eens op het detail van de minimale LED verlichting. Dat is bijvoorbeeld heel subtiel ingebouwd in alle presentatie schappen, supermooi!

In het interview met Oculus is Maarten vol lof over onze samenwerking en daar zijn we trots op.

''Wecare kan snel schakelen wanneer nodig en denkt altijd oplossingsgericht. Ik heb de communicatie altijd als goed ervaren. En dit maakt het samenwerken met Wecare zo prettig. Naast innovatieve ontwerpers zijn het ook goede ‘makers’ en denken ze met je mee over elk detail. Zo zie je maar weer wat een verbouwing teweeg kan brengen.''
- Maarten | Oog voor Optiek

Ontworpen & gemaakt voor:

Logo-Oog-voor-optiek-web-groot-nieuw-1
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken