Nieuw logo Wecare zwart

Project

Gezondheidscentrum De Eik

Gezondheidscentrum De Eik

Het project

Mooie dingen maken, dat is wat wij graag doen. Zo ook in Hengelo bij Gezondheidscentrum De Eik. Voor dit centrum hebben we een uniek en helemaal nieuw interieurontwerp gerealiseerd. De kleinschaligheid en persoonlijke benadering die De Eik graag wilde terugzien in het ontwerp, is echt teruggekomen in de duurzame keuzes en professionele uitstraling. Maatwerk in puurste vorm. Bekijk dit nieuwe interieur, de creatieve oplossingen en de moderne stijl.

Maatwerk
Hengelo Gld
Zorg
Projectmanagement

Vakmanschap tot kunst verheven

Onze eigen makers hebben het door Wecare gemaakte ontwerp, op locatie helemaal tot leven laten komen. Op papier kan iets er mooi uitzien, maar als het daadwerkelijk voor je neus gemaakt wordt, dan voel je het pas echt. We hadden samen een zorgvuldige projectplanning gemaakt – niets werd aan het toeval overgelaten – zodat iedereen precies wist wat er moest gebeuren. En wat is het een prachtige praktijk geworden!

Het resultaat van samenwerken

Creëren op basis van wederzijds vertrouwen; dat vinden wij het mooiste wat er is. En we zijn er goed in! Huisartsenpraktijken Het Raadhuis en ‘Zand in Hengelo, gaven de ontwerpers & makers van Wecare het vertrouwen dat nodig was om een uniek interieur te mogen maken. Wat begon bij een goed idee, werd binnen een aantal weken realiteit!

''Wat zijn we blij met onze nieuwe werkomgeving in ons gezondheidscentrum! De ontwikkeling van deze plek is een lang en intensief proces geweest, maar het was het meer dan waard. De uiteindelijke inrichting is echt de kers op de taart. We zijn enorm tevreden over het soepele proces dat we hebben doorlopen met Wecare. Ze hielden echt overal rekening mee: financiën, timing, indeling en maatvoering. De ideeën die we hadden werden op professionele wijze vertaald naar een technisch ontwerp. We zijn enorm trots en blij dat we vanuit dit mooie pand patiëntenzorg mogen leveren. We heten onze bezoekers van harte welkom aan onze nieuwe balie!''
- Gerjo Steeneveld-Nijboer | het Raadhuis

Ontworpen & gemaakt voor:

Logos-de-eik
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken