Nieuw logo Wecare zwart

Project

Jorden Sels

Jorden Sels

Het project

Bij de evaluatie van het project was Jorden vol lof over onze samenwerking; “Het was erg prettig werken met het team van Wecare, jullie zijn stipt, betrokken en jullie denken werkelijk aan alles”. Zo’n compliment is fijn om te krijgen. Jorden is enthousiast over zijn nieuwe interieur. Als ervaren optieker was zijn wensenlijst groot, maar duidelijk. Samen met Els van CDC architecten is het ontwerp tot stand gekomen en over elke detail is lang en goed nagedacht.

65 m2
Antwerpen (BE)
Retail
Projectmanagement

Ook hier hebben we gemerkt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Binnen slechts 10 dagen bouwtijd (inclusief weekend 😉) is de winkel compleet verbouwd. Een minimale winkelsluiting dus!

Ontworpen & gemaakt voor:

Jorden Sels
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager of sales