Nieuw logo Wecare zwart

Project

Matthijs Bunt Optiek

Matthijs Bunt Optiek

Het project

De winkel restylen of toch verbouwen?

Dat was de grote vraag voor Matthijs Bunt , opticien in Hoeven. Er waren al verschillende gesprekken geweest met andere partijen, maar eenmaal in gesprek met Wecare was de keuze snel gemaakt. Matthijs heeft gekozen voor verbouwen en daar heeft hij geen seconde spijt van gehad.

Een goed ontwerp helpt bij het maken van zo’n belangrijke keuze. Bij Wecare maken we zo’n duidelijk ontwerp en dat doen we altijd samen met en voor jullie als opticien. Vanaf dag één luisteren we, stellen veel vragen, nemen de tijd en hebben aandacht. En pas daarna gaan we aan de slag…

60 m2
Hoeven
Retail
Projectmanagement

Verbouwen hoeft niet duur te zijn! Omdat we ontwerpers én makers zijn, zijn we in staat om altijd en op elk moment inzicht te geven in kosten. Per (bouw-)discipline geven we vooraf een specificatie. Inzicht in cijfers geeft rust en het stelt je in staat om de goede beslissingen te nemen. Dat is ook in dit project als positief ervaren.

''De winkel is veel lichter, moderner en alles klopt. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn winkel, het is een soort tweede huiskamer…''
- Matthijs Bunt | Matthijs Bunt Optiek

Ontworpen & gemaakt voor:

Matthijs-Bent-Optiek-Hoeven
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager of sales