Nieuw logo Wecare zwart

Project

Onno opticiens

Onno opticiens

Het project

ONNO Opticiens speelde vorig jaar met de gedachte om de optiekzaak te restylen op een aantal specifieke punten. Hiervoor werd een aantal meubels aangekocht. Voor het integreren hiervan in de bestaande winkel, werd advies aan Wecare gevraagd. Al pratend met de adviseurs van Wecare, ontstond langzaam de wens om het tóch grondiger aan te vliegen. Er werd besloten om het project in één keer goed aan te pakken en een passend nieuw ontwerp te maken voor het restylen en verbouwen van de winkel.
105 m2
Driebergen
Retail
Projectmanagement
De huisstijl van een optiekzaak is voor onze ontwerpers belangrijk. Hiermee wordt rekening gehouden bij het maken van een eerste schets en het uiteindelijke ontwerp. De huisstijl is vaak bewust vormgegeven en zegt dus iets over de professionals die de optiek runnen. Dat willen wij als specialisten graag in een interieurontwerp terug laten komen. Over de kleuren van bijvoorbeeld de balie, de vloerbedekking en de gebruikte verf, is door zowel onze specialisten als ONNO Opticiens goed nagedacht. Toen het definitieve ontwerp er lag, kon de uitwerking beginnen. Ook onze vakmannen in onze werkplaats konden aan de slag met het maken van maatwerk meubels. Het bijzondere van dit project is het feit dat genoemde aangekochte meubels, de eigen bestaande meubels én deze maatwerk meubels van Wecare, uiteindelijk één synergie vormen in deze optiekzaak. Dat is het resultaat van goede samenwerking, bewust keuzes maken en de tijd nemen voor maken van het interieurontwerp.
''De winkel heeft een open uitstraling en uitnodigende sfeer. Samen met Wecare hebben we dat bereikt en ze hebben ons waar nodig aan de hand genomen. Tijdens het project werd ik op meerdere momenten geïnformeerd over de voortgang. Dat was erg prettig. Ik ben blij met het mooie eindresultaat, omdat dit interieur veel beter aansluit bij onze doelgroep. De combinatie van de twee stijlen vind ik echt heel erg geslaagd!''
- Hemem Jamal | ONNO Opticiens

Ontworpen & gemaakt voor:

ONNO Opticiens
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken