Nieuw logo Wecare zwart

Project

’t Optiek

’t Optiek

Het project

Na jarenlang een succesvolle winkel te draaien is het tijd voor een nieuwe look. Onder andere het zitgedeelte in het voorste gedeelte van de winkel werd aangepakt door team Wecare. Het doel van de restyling? “Natuurlijk met de tijd meegaan zodat het er allemaal weer netjes en modern uitziet”; aldus Christine.

53 m2
Zierikzee
Retail
Projectmanagement

Daarnaast was het belangrijk dat de klanten meer privacy kregen tijdens het adviesgesprek. Dat is opgelost door de tafel vooraan in de winkel ‘op te breken’. Daar zijn nu twee verkoopunits gekomen met een mooie groene scheiding ertussen.

Er worden veel minder monturen gepresenteerd. En de presentatie is op een veel fraaier manier. De ‘rekken’ zijn weggehaald en vervangen door mooie glasplateau’s. Hierdoor krijgen de kwaliteit monturen de aandacht die ze verdienen. De overige voorraad bevindt zich onder andere in de nieuwe op maat gemaakte ladekasten. Door ook de stoelen te vervangen en een maatwerk bankje te plaatsen is de restyling compleet geslaagd.

''De samenwerking met het team van Koos Bastiaansen van Wecare is leuk en professioneel. Ze denken werkelijk aan alles''
- Christine | ’t Optiek Zierikzee

Ontworpen & gemaakt voor:

't optiek logo
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken