Nieuw logo Wecare zwart

Project

Uw optiek en oogzorg

Uw optiek en oogzorg

Het project

Eigenaren Fendi & Astrid gaven ons aan, dat ze in hun nieuwe interieur een huiselijke uitstraling en open sfeer wilden creëren. “Bezoekers moeten zich thuis voelen, welkom voelen en voelen dat er tijd genomen kan worden voor het krijgen van goede oogzorg en het aanmeten van een goede bril of contactlenzen”, aldus Fendi. Tegelijkertijd wilden zij ook gebruik maken van de nieuwste technieken. Deze wens vraagt om het maken van keuzes.

Wecare hielp hierbij en zorgde voor de juiste synergie. Dit deden wij door te luisteren naar de wensen van de opticien, dit mee te nemen in een passend advies en te vertalen naar maatwerk oplossingen in de winkel. De imponerende en gezellig ogende bar, is een treffend voorbeeld waaraan men kan zien dat een warme omgeving belangrijk gevonden is in de winkel.

198 m2
Scherpenzeel
Retail
Projectmanagement

Uw Optiek is de eerste klant van Wecare die gekozen heeft voor het door ons ontwikkelde fraxi-frame. Deze gouden oplossing biedt een unieke brilpresentatie met een open, luxe en professionele uitstraling. De houten ladekasten die onder dit frame geplaatst zijn, zijn in onze eigen werkplaats volledig op maat gemaakt. Door hier gebruik te maken van tijdloze kleuren, dit te combineren met mooie materialen én duurzame led-verlichting (LED), zorgt Wecare ervoor dat het interieurontwerp jarenlang meekan. Het resultaat is een ontwerp dat volledig bij de eigenaren van de optiek past.

Ontworpen & gemaakt voor:

logo uw optiek en oogzorg
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken