Nieuw logo Wecare zwart

Project

Van Wissing Optiek

Van Wissing Optiek

Het project

Het idee van Ike en Vera was om een ‘kleine’ verbouwing te doen. Gewoon een nieuwe look voor de winkel. Op dat moment wisten zij nog niet wat ze precies wilden maar na overleg met Wecare veranderde de plannen, en daar hebben ze geen spijt van!

123 m2
Velp
Retail
Projectmanagement

Samen met Wecare werd het plan bedacht om de winkel een nieuwe frisse en lichte uitstraling te geven. Niet té modern, zodat ze zowel de jonge als de oudere doelgroep aan blijven spreken. Gezellig, warm en zeker niet klinisch. Ike hierover: “het was fijn om met Wecare te werken, zij zijn ontwerpers én makers, en die combinatie is erg prettig voor ons als opticien. Ze bedenken ze de meest mooie dingen, maar altijd binnen budget.”

Na een uitstel i.v.m. de pandemie was in het in oktober 2021 dan eindelijk tijd om te verbouwen. “De klik met Wecare was goed, er werd echt naar ons geluisterd en het contact verliep gemakkelijk. Harold Smeltink, projectmanager bij Wecare, was nauw betrokken en super flexibel om alles te regelen.” vertelt Vera. Niet alleen Wecare, ook familieleden, kennissen en het personeel hebben de handen uit de mouwen gestoken om te helpen. Binnen één avond was het meubilair er uit en alle brillen werden veilig opgeborgen. Het is een prachtige winkel, waardoor de toekomst voor Vera (dochter van Ike en Carolien) nog mooier is geworden.

''Als ik nog een keer ga verbouwen, zullen we Wecare zeker weer overwegen!''
- Vera | Van Wissing Optiek

Ontworpen & gemaakt voor:

Van wissing optiek
Heeft u een vraag of wilt u graag verder spreken over de mogelijkheden voor uw winkel?
Neem dan contact met ons op
Koos Bastiaansen
Manager ontwerpen & maken