Nieuw logo Wecare zwart

De ontwerper aan het woord

In 2015 heb ik mijn studie ruimtelijk interieur afgerond en ben direct daarna aan de slag gegaan bij Wecare. Ik heb gemerkt dat een bedrijf als Wecare prima past bij mij.

 

Ik vind het als ontwerper heerlijk om dichtbij het proces van ontwerpen & maken betrokken te zijn. En als ‘creatieveling ‘ krijg ik volop ruimte, heerlijk! In ons relatief kleine team vullen we elkaar goed aan, we leren elke dag en kunnen van elkaar op aan. En meestal wordt mijn passie voor zang & muziek op kantoor wel gewaardeerd ;).

 

In het proces van ontwerpen & maken ben ik vaak bij het gesprek om de wensen & eisen vast te leggen. Ter plaatse inmeten en erachter te komen wat jullie, als ondernemers, graag willen zien in het nieuwe ontwerp. Ik luister, stel veel vragen en ga daarna pas aan de slag om alles op papier te zetten en het ontwerp compleet te maken.

 

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat wij als Wecare geen stempel willen zetten op het ontwerp, maar vrij en juist gericht willen zijn in de stijlen en ideeën van jullie als klant. Om dit vervolgens uit te werken naar een moodboard, kleurenpallet, plattegronden en uiteindelijk een 3D visual. Met zo’n 3-D kan ik iets wat ik in mijn gedachten heb duidelijk maken!

 

ELISAH VAN DEN BORN
Ontwerper

Lees ook

Magazine vierkant

Ons gratis inspiratie magazine omtrent winkelinrichting!

Interieurontwerp_optiek_interieur_België_Nederland

Interview ondernemer, Avenue Optics België

Magazine cover cut out on white Mockup

Interview Koos Bastiaansen in De Opticien