Nieuw logo Wecare zwart

De ontwerper aan het woord

In 2017 behaalde ik mijn diploma voor ruimtelijke vormgeving aan Academie Minerva in Groningen. Kort daarna nam ik mijn Masterdiploma Interieurarchitectuur in ontvangst. In de afgelopen jaren heb ik ontwerpervaring opgedaan binnen diverse branches.

Ik haal veel energie uit het ontmoeten van nieuwe klanten en meedenken over een nieuwe interieurdroom. Het is fascinerend om een ontwerp vanuit een eerste handschets werkelijkheid te zien worden. Het geeft een voldaan gevoel om te zien dat een nieuw interieur kan bijdragen aan het welzijn van je personeel en meer klantverkeer in je nieuwe ruimte. Je vindt in mij een goede, enthousiaste ontwerper die met beide benen op de grond staat. En altijd toegewijd, gepassioneerd en doelgericht.

Een ontwerptraject is iets organisch en kan soms prettig chaotisch zijn. Maar dankzij het ervaren en professionele team van WeCare, zijn we in staat om jou als ondernemer goed te ondersteunen totdat de winkel / ruimte helemaal af is.

ZEHRA KAHVECIOGLU
Interieurontwerper

Lees ook

Vacature account manager SM

Vacature accountmanager!

Magazine vierkant

Ons gratis inspiratie magazine omtrent winkelinrichting!

Magazine cover cut out on white Mockup

Interview Koos Bastiaansen in De Opticien